MANEVİ İLİMLER

İlmi Şifa’nın hizmeti, Havas ve Ledün İlimlerini içermektedir.

 

İlim ile amaçlanan, kişinin manevî ve fizikî ve koşullarını iyileştirme gayretidir. Bu, çok boyutlu bir hadisedir. Evvela, kişinin manevî durumu değerlendirilerek, bu bağlamda ihtiyaç duyulan dua içeriği hazırlanır. Daha sonra, var olan sosyal sorunlar irdelenerek, bunların düzeltilmesi için bir yol haritası oluşturarak, koşullara yön vermeye yardımcı olacak bazı işlemler hazırlanır.

 

İlim yardımı ile, fiziksel ve zihinsel hastalıklardan kurtulmak mümkün olabildiği gibi, kişiye sıkıntı veren diğer sosyal sıkıntılardan kurtulabilmek de mümkündür.

 

İlim kalem gibidir, kalem ile güzel bir yazı da yazılabilir, küfür de edilebilir. Ehil kişinin elinden çıkan hakikat ilmi, onun vesilesiyle güzel yazı yazma gayretidir. İlmi vezir eden ile rezil eden arasındaki fark budur…

 

Ledün ve Havas ilimleri, konulara farklı açılardan geniş kapsamlı olarak bakarak, kişinin hayatındaki olayları derinden irdelemesine ve, kişinin, hayrına olan çözümlemeleri yapmasına yardımcı olur.

 

Detaylı bilgi için bilgilerinizi ileterek iletişime geçiniz.

 

Whatsapp yahut Telegram üzerinden 0545 361 10 12 nolu telefona, isminizi, anne isminizi, resminizi ve şikayetinizi belirterek yazınız. 

Resim
X